picture of webshop Riefleks

Riefleks
Laat voor één keer wél met je voeten spelen!

Ann's services

Voetreflexologie

  • Enkel na afspraak, met mogelijkheid tot behandeling bij u thuis. 
  • Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur, inclusief voor- en nabespreking.
  • Bij baby’s duurt de behandeling ongeveer 15 minuten.
  • Het aantal behandelingen hangt af van de aard en ernst van de klachten en wordt ter plaatse persoonlijk met u besproken. Indien nodig is dit wekelijks, tweewekelijks, maandelijks,…
  • Iedereen wordt individueel opgevolgd. U bent geen nummer!

Ann's story

Mijn naam is Ann Van de Voorde en ik geef voetreflexmassages.

Bij voetreflexologie gaat  men het natuurlijk zelfhelend vermogen van het lichaam vergroten, eventueleblokkades opzoeken en giftige stoffen afvoeren.
Het heeft een kalmerend effect op het lichaam en geeft een weldadig gevoel.

Ik tracht door middel van de voetreflexmassage, het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken, steeds met respect voor het individu en hun levenswandel.
Uw welzijn en gezondheid handhaven en ondersteunen is mijn doelstelling.

Voetreflexologie is in mijn leven gekomen tijdens mijn zoektocht naar aanvullende gezondheidszorg voor mijn gezinsleden en vrienden. Ik genoot mijn opleiding bij CVO Leerstad te Lokeren.
Ik raakte door de materie en haar mogelijkheden zo gepassioneerd, dat ik sinds oktober 2010 gestart ben als professioneel voetreflexologe, erkend door de Beroepsvereniging van Voetreflexologen BeVo (erkenningsnummer 10 094). Sindsdien volgde ik nog bijscholingen, workshops, cursussen Cosmetische Massage, hotstonemassage,….
Van opleiding ben ik Graduaat Medisch Secretaresse en ik werk als administratief medewerker in de apotheek van AZ Lokeren.

Wens je een afspraak te maken of wil je meer weten, aarzel dan niet om me te contacteren.
Je kan me steeds mobiel bereiken op 0497/137 849. Kan ik niet direct antwoorden, spreek dan gerust een berichtje in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

http://www.riefleks.be/#home

Contact me